Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci
Nejbaby s.r.o. Menu

Plavky Happy Nappy DUO vyhrály zlato v soutěži Made for Mums 2022 ve Velké Británii

11. 5. 2022

S potěšením oznamujeme, že kojenecké plavky Happy Nappy Duo vyhrály zlatou medaili v soutěži Made for Mums 2022 ve Velké Británii.
Plavky Happy Nappy Duo taktéž získali zlato v kategorii „inovace roku“ a také „nejlepší cestovní produkt do 25 liber“

Proč zvítězili? Plavky Happy Nappy DUO jako vylepšená verze plavek Happy Nappy, které mají mimo jiné taktéž nespočet ocenění, mají navíc podšívku se stříbrným vláknem a díky tomu jsou plenky hygieničtější a chrání nejen plavce ale i ostatní plavce v bazénu. Ionty stříbra zničí veškeré bakterie nebo viry uvnitř plen, takže jsou neškodné při případném úniku do vody. Vzhledem k tomu, že patogeny ve výkalech mohou způsobit onemocnění, myšlenka je v tom, že nošení těchto plen pomáhá udržovat bazén bezpečnější.

Porotcům se líbila udržitelnost plen a poznamenali, že díky tomu, že jsou plavky znovu a znovu použitelné oproti jednorázovým. Jsou skvělé pro životní prostředí i vaši peněženku. Stejně jako nádherný výběr potisků na neoprenové látce s ochranou proti slunci UPF 50+

Plavky testovala taktéž maminka Davina se svým 5 měsíčním miminkem a poznamenala, že látka a provedení je vysoce kvalitní, takže jejich použití je naprosto jednoduché a pohodlné  a stříbrná podšívka, která ničí bakterie a patogeny dává klid na duši.

Odkaz na výsledky soutěže naleznete ZDE